UZKODU PLATES

Jebkuri svētki tiek padarīti labāki ar garšīgiem ēdieniem. Restorāna “Klīversala” komanda piedāvā sagatavot uzkodu plates, kuras var pasniegt mājas ballītēs, dārza svētkos, dzimšanas dienās un citos priecīgos notikumos. Būsim elastīgi, ja vēlēsieties apmainīt kādu no piedāvātajām uzkodām pret kādu citu, vai sakombinēt plati pēc savām vēlmēm.

Pasūtiet mūsu uzkodu plates, rakstot info@kliversala.lv

*IESPĒJAMAS IZMAIŅAS, IEKĻAUJOT PLATĒS SEZONAI ATBILSTOŠUS PRODUKTUS (JAUTĀJIET MUMS VEICOT PASŪTĪJUMU)

Plates līdzņemšanai
/Plates tiek ieliktas plastmasas traukos ar caurspīdīgiem vākiem, katra plate ir dekorēta/

Siera plate M (2-4 personām) /Cena 23,oo EUR/
Siera štelles ar mandelēm, ķimenēm, Brie siers, Dor Blue siers, Dievkalniņu kūpinātais, grissīni, vīnogas /plates svars 0,9 kg/

Siera plate L (5-8 personām) /Cena 35,oo EUR/
Siera štelles ar saulē kaltētiem tomātiem, kaltētām dzervenēm, Brie siers, Dor Blue siers, mednieku siers kūpināts, vīnogas, prošuto, grisīni /plates svars 1,5 kg/

Zivju plate M (2-4 personām) /Cena 23,00 EUR/
Alus mīklā cepti mencas filejas gabaliņi, mazsālīts lasis, zaļumos marinēta siļķes fileja, auksti kūpināts lasis, kūpināta sviesta zivs + bagete /plates svars 0,7 kg/

Zivju plate L (5-8 personām) /Cena 35,oo EUR/
Alus mīklā cepta mencas fileja, mazsālīts lasis biešu sulā, auksti kūpināts lasis, kūpināta sviesta zivs, lavaša tinums ar tunci un olu +bagete/plates svars 1,7 kg/

Gaļas plate M (2-4 personām) /Cena 23.00 EUR/
Latvijas zemnieku kūpinājumi, čorizo, fuet desa, vistas gaļas bumbiņas mandelēs, cūkgaļas bumbiņas sezamā, vistas gaļas iesmiņi austerglazūras mērcē ar ananāsu /plates svars 1kg/

Gaļas plate L (5-8 personām) /Cena 35.00 EUR/
Latvijas zemnieku kūpinājumi, čirizo, fuet desa, vistas gaļas bumbiņas mandelēs, cūkgaļas bumbiņas sezamā, vistas gaļas iesmiņi austerglazūras mērcē ar ķirštomātiem, prošuto+bagete /plates svars 1,5 kg/

Jūras velšu plate L (5-8 personām) /Cena 50,oo EUR/
Sviestā un ķiplokos ceptas tīģergarneles, kalmāru gredzeni, mazie astoņkāji, Melnās mīdijas, majonēzes-čili mērce, tīģergarneles tempūrā ,tempūrā cepti kalmāru gredzeni /plates svars 1,5 kg/

Svaigu un marinētu dārzeņu plate M (2-4 personām) /Cena 18,00 EUR/
Tomāts, gurķis, sarkanais redīss, ziedkāposts, paprika, zaļumu mērce, marinēti šampinjoni, kornišoni, pērļu sīpoli /plates svars 1,5 kg/

Svaigu un marinētu dārzeņu plate L (5-8 personām) /Cena 30,00 EUR/
Tomāts, ķirštomāti, svaigs gurķis, brokoļi, ziedkāposts, redīss, paprika, zaļumu mērce,
marinēti šampinjoni, kornišoni, pērļu sīpoli, olīvas /plates svars 2,5 kg/

Pirkstiņuzkodu plate (5-10 personām) /Cena 67,00 EUR/
Vistas iesmiņš ar marinētu ananāsu austerglazūras mērcē, Lavaša tinums ar tunczivi un olu, Volovāns ar siera salātiem, Tomātu – mocarellas iesmiņš ar zaļo olīvu, Gurķu muciņa ar pētersīļu krēmu un garneli, cūkgaļas bumbiņas sezama sēklās pasniegtas ar kornišonu, rupjmaizes kanapē ar biezpiena krēmu un marinētu siļķi.
/no katras uzkodas pa 8 vienībām/